KSU draadsnijmachines worden in grote aantallen geproduceerd in Zuid Korea. KSU is marktleider met de draadsnijmachine op de Aziatische markt.

De KSU draadsnijmachine is een door ontwikkeld product die daardoor een hoge kwaliteit bezit. Er zijn 3 typen KSU draadsnijmachines: KSU N 50A, 80A en 100A

Voor meer informatie over de
KSU N50A van 1/2" tot 2"
KSU N80A van 1/2" tot 3"
KSU N100A van 1/2" tot 4"

De KSU N100A wordt aangedreven door een krachtige Inductiemotor die tevens bekend staan dat zij geruisloos werken. De draadsnijmachine KSU N50A en de KSU N80A hebben een vast toerental, bij de draadsnijmachine KSU N100A is het toerental in 3 snelheden in te stellen.

(Foto 1) Wat de KSU draadsnijmachine uniek maakt is de gepattenteerde draadsnijmessen.

(Foto 2) De draadsnijmessen zijn aan 2 zijden te gebruiken waardoor er kosten bespaart worden en veel tijd winst te behalen is.  

(Foto 3) Alle draadsnijmachines zijn uitgevoerd met een automatische snijkop. De draadsnijkoppen zijn tussen de verschillende typen draadsnijmachines uitwisselbaar.

(Foto 4) De automatische snijkoppen zijn standaard uitgevoerd met een zelfsmerende olie functie. Deze zelfsmerende olie functie is regelbaar de olie gaat door de snijkop en wordt direct op het werk gebracht.

(Foto 5) De draad afstand, lengte en diepte is eenvoudig instelbaar. Het stuurwiel is zeer prettig in gebruik en zorgt voor een nauwkeurige aanzet op de buis.

(Foto 6) De klembekken van de draadsnijmachine zijn gemaakt van speciaal gehard geslepen staal, wat zorgt voor een optimale grip op de buis.

Laatste nieuws

Wij staan op de beurs VSK in Utrecht van 6 t/m 9 februari.
Onder nieuw in ons assortiment:
De CAMGA pijpsnijder
De CAMGA Kunstof/PVC scharen
De CAMGA ontbramers

 

Wij zijn lid van de

Onze locatie

 

Telefoon: 0418 648 030

Email: info@camga.nl

Nijverheidsstraat 6E
5331 PT Kerkdriel