Met de UZMA pijpuitslijper gaat het bewerken van profielen en buizen probleemloos en snel zonder slijpbramen en aanloopkleuren. Het verwisselen van de slijprollen gaat eenvoudig en snel zonder gebruik van gereedschap. Bij het gebruik van de pijpuitslijper moet er veel gewisseld worden, doordat het bij de Uzma pijpuitslijper zo snel kan bespaar je tijd en geld. Wanneer je klaar bent met het uitslijpen biedt de Uzma pijpuitslijper de mogelijkheid op de afbraamtafel om de kanten bij te slijpen/schuren. Door de Uzma bandafstellingssysteem is de slijpband eenvoudig op spanning te brengen door de meegeleverde 6-kant sleutel. Het vervangen van de schuurband is eenvoudig aan een zijde van de machine uit te voeren.

 

Uzma pijpuitslijpers zijn voorzien van een stabiele voet waarmee je de pijpuitslijper stevig kan monteren op de vloer. Stabiliteit is van grote invloed op het uiteindelijke resultaat. De Uzma pijpuitslijpers zijn geschikt voor het bewerken van elk gewenst materiaal van ∅20 tot een maximum van ∅ 76mm. Door de kruissupport en slede met verdraaibare klem is het slijpen in ieder gewenste hoek van 30-90° mogelijk.

Volgende standaard rollen worden meegeleverd:
23mm
30mm
40mm
46mm
49mm
58mm
74mm


NIEUW

In het assortiment pijpuitslijper is er nu ook een type verkrijgbaar met de mogelijkheid om aan de achterzijde te slijpen!!

Laatste nieuws

Wij staan op de beurs VSK in Utrecht van 6 t/m 9 februari.
Onder nieuw in ons assortiment:
De CAMGA pijpsnijder
De CAMGA Kunstof/PVC scharen
De CAMGA ontbramers

 

Wij zijn lid van de

Onze locatie

 

Telefoon: 0418 648 030

Email: info@camga.nl

Nijverheidsstraat 6E
5331 PT Kerkdriel