De Camga buigtang is een echt Nederlands product, ontwikkelt met en door de professionele installateur.

Het ontwerp van de buigtang komt uit de Nederlandse vraag uit de markt. Hierdoor is de buigtang ideaal te gebruiken in alle omstandigheden en voor alle typen buis wat gebogen moet worden. De Camga buigtangen zijn verkrijgbaar met rol of slede afhankelijk van het te buigen materiaal.

De buigtang is ontworpen met de juiste maatverhoudingen tussen het boogstuk en vorkstuk voor een optimaal buigresultaat. Door de voldoende lange hefboom is een minimale krachtsinspanning gegarandeerd.

Er zijn ook buigtangen leverbaar met een korte en extra korte radius voor wanneer er te weinig ruimte is om met de standaard radius te kunnen werken. Voor een optimaal buigresultaat gebruikt men voor het buigen van dunwandig stalen buis of meerlagenbuis een buigtang met rol.

Voor het buigen van dunwandig stalen buis van 28mm en 25x1,5mm is gekozen voor een dubbele rol t.b.v. het realiseren van een optimaal buigresultaat en een minimale krachtinspanning.

Om rimpelvorming en afplatting van koperen buis te voorkomen is er bij het ontwikkelen van de Camga buigtang voor een kunststof slede gekozen.

Klik hier voor de volledig technische informatie

Laatste nieuws

Wij staan op de beurs VSK in Utrecht van 6 t/m 9 februari.
Onder nieuw in ons assortiment:
De CAMGA pijpsnijder
De CAMGA Kunstof/PVC scharen
De CAMGA ontbramers

 

Wij zijn lid van de

Onze locatie

 

Telefoon: 0418 648 030

Email: info@camga.nl

Nijverheidsstraat 6E
5331 PT Kerkdriel